Op 6 juli is de algemene ledenvergadering vanaf 19:30. Deze vergadering is alleen online te volgen, als lid krijg je de link om online deel te nemen automatisch toegezonden.

Ben jij nog geen lid? Een sterke beroepsvereniging is van groot belang, ondermeer om de MBB'er in Nederland meer rechten en juridische basis te geven!
Samen maken we de MBB'er sterk, wordt nu lid van de NVMBR!
Op 21 juni is de algemene ledenvergadering van 19:00 - 21:30 in het Sophia Kinderziekenhuis.
Als lid krijg je de online link toegezonden.

Ben jij nog geen lid? Een sterke beroepsvereniging is van groot belang, ondermeer om de MBB'er in Nederland meer rechten en juridische basis te geven!
Samen maken we de MBB'er sterk, wordt nu lid van de NVMBR!

 Ruim 75% van de FNV-leden in ziekenhuizen en revalidatiecentra heeft voor de nieuwe cao Ziekenhuizen gestemd. De cao gaat in per 1 februari 2023 en heeft een looptijd van twee jaar. 

 cao akkoord bereikt 780 bij 439 1

De uitkomst van de onderhandelingen is zeer positief. Wel is er nog een flinke slag te slaan in het verlagen van de werkdruk en het verbeteren van de algemene werkomstandigheden. het vitaal houden van het zorgpersoneel in deze tijden is van vitaal belang! 

 Ziekenhuispersoneel zegt ja tegen nieuwe cao  - FNV

Na de fantastische actiedag van afgelopen 16 maart, kan de FNV met trots melden dat er een resultaat is in de onderhandelingen!

 cao akkoord bereikt 780 bij 439 1

Na veel gesprekken met de NVZ met onderhandelingen die op niets zijn geeindigd, is het gelukkig uiteindelijk wel gelukt. Het definitieve akkoord is nog niet gegeven, maar er is wel een voornemens tot akkoord.

Laat jij weten wat je van de inhoud van de onderhandelingen vindt? Kijk snel op de pagina van FNV:

https://www.fnv.nl/nieuwsbericht/sectornieuws/zorg-welzijn/2023/03/onderhandelaarsresultaat-cao-ziekenhuizen

 

De werkgeverskoepel geeft geen enkele blijk van urgentie!Yvette de Vries - FNV

Omdat er nog steeds geen akkoord is bereikt over de nieuwe CAO ziekenhuizen, heeft FNV aangekondigd dat er half april 2023 een 2e landelijke stakingsdag in de algemene ziekenhuizen en revalidatiecentra komt.

Nog meer ziekenhuismedewerkers zullen hier aan meedoen. Volgens FNV Zorg & Welzijn, CNV Zorg & Welzijn, werknemersvereniging FBZ en NU’91 laat de werkgeverskoepel NVZ (Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen) het hier op aankomen.

logo FNV

Lees hier meer: https://www.fnv.nl/nieuwsbericht/sectornieuws/zorg-welzijn/2023/03/2e-landelijke-staking-ziekenhuizen-half-april
Log in