NVMBR

De NVMBR daar hoor je bij als professional

De Nederlandse Vereniging Medische Beeldvorming en Radiotherapie is de beroepsvereniging van MBB'ers (Medisch Beeldvormings- en Bestralingsdeskundigen). MBB'ers zijn werkzaam op afdelingen radiologie, nucleaire geneeskunde en radiotherapie in de ziekenhuizen. In de eerste lijn in diagnostische centra of voor het uitvoeren van het echografisch onderzoek. Met elkaar zorgen we ervoor dat we het beroep goed kunnen uitoefenen en dat het werk interessant blijft, zodat we trots kunnen zijn op ons beroep. Daarom is de NVMBR op allerlei gebieden actief om onder andere de kwaliteit van de medische beeldvorming en radiotherapie in Nederland te borgen en te verhogen. De NVMBR is gesprekspartner voor de overheid en andere instanties. 
NVMBR Algemene ledenvergadering Op woensdagavond 21 juni 2023 zal van 19.00 - 21.30 de 82e Algemene Vergadering plaats vinden. 
Wil je de ALV fysiek bijwonen dan kun je je aanmelden via de link in de uitnodigingsmail die naar alle leden verstuurd wordt.

Je kunt ook online deelnemen aan de vergadering. Je hoeft je daar niet voor aan te melden. Alle leden ontvangen een link waarmee kan worden ingelogd online voor de 82e ALV.

Stukken voor de vergadering zullen op het ledennet geplaatst worden, uiterlijk 2 weken voor aanvang vergadering.

Let op: Alleen voor genodigden. 
Startdatum 21-06-2023 19:00
Einddatum 21-06-2023 21:30
Max. deelnemers Onbeperkt
Ingeschreven 0
Prijs per persoon Gratis

Wij accepteren geen inschrijvingen meer
Log in